19. juni 2014

Skaff deg den hypermoderne designervesken fra Michael Kors


Øverst på listen over designervesker som norske kvinner investerer i troner Michael Kors. Alle luksusbutikkene melder det samme. Den aller største bestselgere er Jet set modellen, men også Selma modellen har økt i popularitet i det siste.
Disse designerveskene er kjent for sitt litt minimalistiske og sporty VIP-design.

La sommerdrømmen oppfylles, for her kan du selv investere i en av disse supermoderne modellene (Adlinks):

Vesker fra Michael Kors:

Jet Set Tot i ekte skinn fra MICHAEL KORS. Doble håndtak øverst og metalldekorasjon med stanset logo foran. Inneholder en stor lomme og to sidelommer, hvorav en med glidelås, to hekter på innsiden.

Lengde 40 cm, høyde 24 cm, bredde 13,5 cm.
Innside av skinn og tekstil.
Farge: Mandarin

Pris kr. 1 895,- 

Jet Set Tot i ekte skinn fra MICHAEL KORS. Doble håndtak øverst og metalldekorasjon med logo foran. Tre store lommer hvorav en med glidelås og fem sidelommer, en med glidelås. Beskyttende metallføtter på undersiden.

Lengde 36,5 cm, høyde 28 cm, bredde 13,5 cm.
Innside av tekstil og skinn.

Farge: Hvit
Pris kr. 2 695,-

Jet Set Travel Tot i ekte skinn fra MICHAEL KORS. Doble håndtak øverst og metalldekorasjon med stanset logo foran. Inneholder tre store lommer hvorav en med glidelås, fire sidelommer og en med glidelås. Rem med hekte i en av de store lommene.

Lengde 40 cm, høyde 28,5 cm, bredde 15 cm.
Innside av tekstil.


Farge: Rød
Pris kr. 2 495,-  Multifunction Tot i ekte skinn fra MICHAEL KORS. Logo i metall og logo i rem foran. Doble håndtak øverst. Inneholder tre store lommer hvorav en med glidelås. De større lommene inneholder en rem med krok og fire mindre hvorav en med glidelås.

Lengde 46 cm, høyde 29 cm, bredde 17 cm. 

Pris kr. 2 695,-
 
 

Multifunction Tot i ekte skinn fra MICHAEL KORS. Logo i metall og logo i rem foran. Doble håndtak øverst. Inneholder tre store lommer hvorav en med glidelås. De større lommene inneholder en rem med krok og fire mindre hvorav en med glidelås.

Lengde 46 cm, høyde 29 cm, bredde 17 cm.

Farge: Mandarin
Pris kr 2 695,-Medium Travel Tot i ekte skinn med dekorative nagler fra MICHAEL KORS. Logo av metall samt rem med logo foran. Doble håndtak øverst. Lukkes med spenne. Inneholder fem lommer hvorav en for mobil og en med glidelås.

Farge: Hvit
Pris kr 3 095,-

Selma Large Satchel i ekte skinn fra MICHAEL KORS. Doble håndtak og avtakbar skulderrem. Logo i metall foran. Lukkes med glidelås. Inneholder seks lommer hvorav en med glidelås.

Lengde 41 cm, høyde 27 cm, bredde 16 cm.

Innside av tekstil.


Farge: Fuschia
Pris kr 3 295,-
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

What do you think?